• slideshow1
  • slideshow1
  • slideshow1

Denizli Hızlı Okuma

Denizli Hızlı Okuma
Hızlı Okuma Kursları

Görsel idrak etme düzeyimizi geliştirerek idrak etme ve anlama düzeyimiziyükseltmeyi hedefleyen farklı bir tekniktir. Hızlı okuma tekniklerinde yavaşokuma alışkanlıklarını terk etme teknikleri, gözü çabuk görmeye egzersiz veritmik görme, geniş alanı görme teknikleri, şekillerle okuma teknikleri olmaüzere dört temel mevzuda eğitim veriliyor. Hızlı okuma, sessiz olarakyapılmakta ve hiçbir kelime okuma esnasında atlanmamaktadır.

 

Denizli Hızlı okuma kurslarında göz ritmi, gözünü açısını genişletme, gözü hızlıgörmeye alıştırma egzersizleri yapılıyor. Hızlı okuma eğitiminin temel hedefiokumanızı daha etkin, etkili ve daha verimli hale taşımanızı sağlamaktır. HızlıOkuma Eğitimi okuyucunun mevcut okuma alışkanlıklarını belirleyip, anlayarakokuma hızını en az 2 kat köklü bir halde arttırmayı % 100 güvenceVERILMEKTEDIR!

 

Denizli Hızlı Okuma Eğitimin temel hedefi anlama, dikkat, odaklanma, yoğunlaşma en etkin şekildegelişmeyi hedeflemektedir. Bu çalışmanın sonucunda verimli ve etkin bir okuyucuolacağınızın garantisi verilmektedir. Okuma, anlama, hafızada tutma vehatırlama mevzularında maksimum performansa ulaşmak kendinize olan güveni deartırarak başarılarınızın artmasını elde edecektir. Ayrıca okuma daha hızlı ve etkinokunduğu için okuma alışkanlık kazanmak için önemli bir adim olacaktır.


Denizli Hızlı Okuma


Ortaokullar için Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi:

 

İlkokulda bir kere sözcükleri kavrayıp da içimizden okumaya başladığımızdaokumayı öğrendiğimiz düşünülür. Okumayı bir kere öğrenince bundan sonrasındageriye sadece öğrendiklerinizi yürütmek kalır diye düşünüldüğü için bundansonrasında okumayla ilgili çok azca şey öğretilir. Okuma ve anlama hızınızıgeliştirmek, gün boyunca okumak zorunda kalmış olduğunuz dosya, rapor, e-mail,gazete, mecmua, kitap vb. şeklinde materyalleri çok daha kısa bir zaman içindeokuyup bitirmenizi sağlayacak.

 

Günde okumaya harcamış olduğunuz 1,5-2 saatlik vakitti 45-50 dakikayaindirebilir, okumaya zaman bulamadığınız sayısız kitabi okuyup bitirebilir,haftada 7-8 saat vakit kazanarak ailenize ve toplumsal yasamanıza çok dahafazla vakit ayırabilirsiniz. Yavaş okumak ilkokuldan beri sistemin getirdiğiöğrenme tekniklerinin  geliştirmeden vesorgulamadan uygulamaların ve alışkanlıklarımızın sonucudur. Bu eğitimde yavaşokumaya sebep olan kabuğun çatlatılması ve şuuraltı öğrenme tekniklerindenyararlanarak rahat uygulayabilir düzeye çıkartmayı amaçlamaktadır.

 

Daha hızlı okuma çabası gösteren bir okuyucu, zaman içinde okuma miktarınıda artırır, okuma disiplini kazanır, neyi ne kadar okuyacağını bilir. Yoğunbilgiye okuyarak ulaşır. Düşünme, idrak etme, değerlendirme, kavrama ve kararverme hızı artar. Okuma hızında uygulayacağı farklılıklarla okuma işleminimonotonluktan çıkartır, zevkli ve keyifli hale getirebilir. Hızlı okuma, uzunve çok oranda tekstleri, anlama eksikliği olmadan ve aklınızda tutarakokumanızı sağlar. Bazı insanoğlu doğal olarak öbürlerinden hızlı okurlar, bukısmen ergonomik meydana getirmeye, ama ayni zamanda beyinlerimizin farklıyollardan okunanı yorumlamasına bağlıdır. TEOG sınavına hazırlanıyorsunuz fakatsınavdaki en büyük probleminiz sınav süresinin kafi gelmemesi, sınavlarda 45.Dk. Yada bir saate yakın etraf vakit kazanabilirsiniz.

 

Sınavda hızlı okuyup ve daha azca yorularak kısa zamanda daha çok soruçözebilirsiniz. Sınavlara hazırlanan bir öğrenci normalde soruları verilenzaman diliminde yetiştiremediği biçimde ANLAYARAK HIZLI OKUMA teknikleriniöğrenen bir öğrenci sınavda süreyi yetiştirmeyi bir yana bırakıp 30-40 dk.Kazanır.

 

Liseler için Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi

 

400 sayfalık bir kitapta ortalama 100.000 kelime bulunur. Yavaş okuyan birokuyucu bir saatte ortalama 7.000 kelime okuyabilir. Bu da yaklaşık 15-16saatte bitireceği anlamına gelir o kitabi. Hızlı okuma tekniklerini tatbik edenbir fert ayni sürede 2 veya 3 kitap bitirebilir ve yavaş okuyan kişiden dahafazla anlamış olur.

 

Hızlı okuma ile ilgili belki de en eleştiri konulardan birisi zamandır.Birçok insan hızlı okumaya ayıracağı süre ders çalışmak için ayırmanın dahadoğru olduğunu düşünür. Özellikle LYS, YGS, ALES ve KPSS benzer biçimdesınavlara hazırlanan insanlar bütün zamanlarını bir tek bu sınavlara ayırmakisterler. Aslında bu doğru bir davranış değildir. LYS, YGS' ye hazırlanan biröğrenci normalde 180 soru 180 dk. Da yetiştiremediği biçimde anlayarak hızlıokuma tekniklerini öğrenirse yetiştirmeyi bir yana bırakıp 30-40 dakikadabitirebilir.

 

Denizli Hızlı Okuma  tekniklerini öğrenen bir okuyucu çabuk okuyarakzihinsel gezintileri asgariye indirmiş olur. Böylece yoğunlaşma artar ve bilgikaydı daha berrak olur. Algılama, Düşünce, değerlendirme kavramı ve karar hızıartar.  Hızlı  okuma tekniklerini bilen bir okuyucu okumaisini monotonluktan çıkarır zevkli ve eğlenceli bir hale getirir. Daha kısasürede daha fazla öğrenme firkati bulmuş olur. Okumak için süre ayırmakgünümüzde gittikçe daha güç oluyor.

 

Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi ile

 

. Okuma daha zevkli hale gelir.

 

. Zamandan tasarruf etmiş olmuş olursunuz.

 

. Okurken beyniniz hayal kurmaz ve bütünü görür.

 

. Zahmetsiz ve akıcı halde öğrenirsiniz.

 

. Okuduğunuzu anlama yüzdenizi arttırırsınız.

 

. Okurken beyniniz daha iyi ilişki kurar.

 

. Okuma alışkanlığı kazanmada büyük bir adim atmış olmuş olursunuz.

 

 . Sözcük hazinenizi ve genel bilgibirikiminizi arttırmanıza destek sunar.

 

. Kişisel gereksinimlerinize bağlı olarak farklı avantajlar sağlar.


Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

 

Hızlı Okuma eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için:


İzmir Hızlı Okuma Eğitimi için   0(232) 422 59 54 yâda 0 (535) 667 32 24  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Karşıyaka  Hızlı Okuma Eğitimi için  0(232) 369 50 81 - 0(532) 100 11 65 numarali telefondan ulaşabilirsiniz veya Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz


Denizli  Hızlı Okuma Eğitimi   0 (258) 213 0 999-  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Antalya Hızlı Okuma Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Muğla Hızlı Okuma Eğitimi 0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65   numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Bu makale şu konularla ilgili olabilir : - -
Denizli Hızlı Okuma başlıklı 4204 kişi tarafından okundu ve kişi tarafından yorumlandı

Ayrıntılı Bilgi İçin Biz Sizi Arayalım

  
 
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Yorum Yazın