• slideshow1
  • slideshow1
  • slideshow1

Hızlı Okuma Teknikleri İzmir

Hızlı Okuma Teknikleri İzmir
Hızlı Okuma Kursları

Hızlı Okuma Nedir? Hızlı Okuma Tekniği emek verildiğinde okuma hızınız ve anlam oranınızda ciddi oranda fark yaratan yeni bir okuma tekniğidir.  Okumak yalnızca sözcük kümeleri görmek değildir. Okumak bir süreçtir. Bu bağlamda  okuyabilmek için görmenin ötesinde zihinsel beceriler gereklidir. Bu zihinsel beceriler de öğrenme yolu ile gerçekleştirilebilir.


Okuma esnasında, göz satırın üzerinde soldan sağa doğru kayar; her sözcük üzerinde duraklar. Bu duraklamalar esnasında, aynı bir fotoğraf makinesi benzer biçimde, gördüğü kelimenin resmini çekip beyne gönderir;zihin de daha önceden öğrenmiş olduğu bu sembolleri deşifre eder, bir araya getirir ve düşünce ulaşır.

Hızlı Okuma Teknikleri İzmir. Hızlı okuma, normalden daha kısa süre içinde daha çok şey okuyabilmek amacıyla meydana getirilen bir okuma çeşididir. Bu yönüyle hızlı okuma, kendisinden bahsedilmiş olduğu vakit dinleyenlerde her zaman tereddütlere yol açmaktadır.


Dikkatin ve anlama gücünün çok yüksek olduğu, zihnin son derece elâstik bulunmuş olduğu büyük disiplin isteyen bir okuma seklidir. Görsel algılama düzeyimizi geliştirerek  anlama ve algılama düzeyimizi yükseltmeyi hedefleyen teknikler bütünüdür. 


Hızlı okuma egzersizleri göz kaslarının geliştirilerek, yazı satirlerini çok daha hızlı bir şekilde inceleyebilmesini sağlamaktadır.


Hızlı Okuma Teknikleri İzmir. Uzun solukta kalıcı olarak genişleyen bakış açısı sayesinde, beynin isleyebileceği kadar fazla yazı okunabilmektedir. İnsanların gözü yaradılış itibari ile çok gelişmiş bir sistemdir ve gözün, görme açısı bilindiğinden sanılanın aksine son derece geniştir. Bir kitabın sayfalarına baktığınızda siz farkında olmasanız da gözünüz o sayfada yer alan tüm sözcüklerin görüntüsünü beyninize iletmektedir. Hızlı okumak için uygulanan bu teknikler, görüntünün veri olarak iyi mi isleyeceğini beyninize öğretmeye yaramaktadır.


Okuduklarınızı daha iyi bir halde anlayacaksınız.


Okuma hızınızı 3-4 kat daha arttıracaksınız.


Göz sağlığı ve kaslarınız ciddi anlamda gelişecek.


Okuduklarınızı daha yoğunlaştırılmış, etkili ve hızlı bir şekilde özümseyen değerlendiren ve daha iyi zihinde tutan, verimli okuyucu Durumuna geleceksiniz.


Sınava giren öğrenciler için anlayarak hızlı soru çözme zamanı kazandırır.


İzmir Anlayarak Hızlı okuma kursları ile dikkat, yoğunlaşma ve anlama düzeyinizi arttırarak, 1 dakikada ki okuma hızınızı minimum 3 kat arttırmak ister misiniz?


Ortalama Ne Düzeyde Hız Artışı Sağlayabiliriz?


İzmir Anlayarak Hızlı okuma Kurslarımızda, alıştırmaları günü gününe yapanlar ve eksiksiz olarak tamamlayanlar, ortalama 3-5 kat civarında hız artısı sağlayabilmektedir. Bunun yanında kursiyerlerimiz içinde dakikada 1200 kelime hızının üzerine çıkanlarda vardır.


Hızlı Okuduğumuzda, Anlama Oranımızda Düşme Olur Mu?


Mutlaka hayır. İzmir Anlayarak Hızlı okuma Kurslarımızda, anlama düzeyinin artırılmasına yönelik bir ekip çalışmalar yapılmaktadır. Bu egzersizleri günü gününe icra eden ve eksiksiz bir şekilde tamamlayanların anlama oranı düşmediği benzer biçimde artış da gösterir.


İzmir Hızlı Okuma Eğitiminin Faydası:


Hızlı Okuma Teknikleri İzmir. Daha hızlı düşünecek, algılayacak, karar verecek, okuma hızınızın en az % 300, verimliliğinizin %300 arttığına şahit olacaksınız. Konsantrasyon problemleriniz asgari düzeye inecek, zihinsel  ve duygusal  hazırlanma tekniklerini kullanabileceksiniz.


İzmir Hızlı Okuma Eğitimlerine Kimler Katılmalı:


LYS, YGS, TEOG, KPSS, TUSS imtihanlarına hazırlanan mecburi okuyucular ve okuma hızını geliştirmek isteyen 12 yaş üstü gönüllü okuyucular.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır. 

Hızlı Okuma eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için:

İzmir Hızlı Okuma Eğitimi için 0(232) 422 59 54   yâda 0 (535) 667 32 24  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Karşıyaka  Hızlı Okuma Eğitimi için  0(232) 369 50 81 - 0(532) 100 11 65 numarali telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz


Denizli  Hızlı Okuma Eğitimi   0 (258) 213 0 999 -  0 (532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Antalya Hızlı Okuma Eğitimi için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Muğla Hızlı Okuma Eğitimi 0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Bu makale şu konularla ilgili olabilir : - - -
Hızlı Okuma Teknikleri İzmir başlıklı 3714 kişi tarafından okundu ve kişi tarafından yorumlandı

Ayrıntılı Bilgi İçin Biz Sizi Arayalım

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Yorum Yazın