• slideshow1
  • slideshow1
  • slideshow1

İzmir Hızlı Okuma Kursları, Hızlı Okuma Kursları İzmir

İzmir Hızlı Okuma Kursları, Hızlı Okuma Kursları İzmir
Hızlı Okuma Kursları

İzmir Anlayarak  Hızlı Okuma Kursları  tüm dünyada geçerliliği kabul edilmiş bir bilimi ve sanatı vardır. İzmir Anlayarak  Hızlı Okuma Kursları ile ilgili ne organize ettiğiniz, ne hissettiğiniz ve geliştirmek için ne yapmanız gerektiği Anlayarak  Hızlı Okuma tekniklerin birer parçasıdır.

Bir yolu da bu mevzuda gelişime olan isteğinizin ve değişme arzunuzun ne kadar kuvvetli olduğudur. Bu düşünce ve duygular olması gerektiği şeklinde yapılandırılmadığı sürece Anlayarak  Hızlı Okuma ile ilgili gerekli gelişimi kaydetmekte güçlük yaşayabilirsiniz.

Anlayarak  Hızlı Okuma alanların en iyi şekilde dengelenmesi halinde  İzmir Hızlı Okuma kursu size bu becerileri kazandırmanın özetle,  sıra gelişime olan isteğinizi ve inancınızı da arttıracak ve hayat kalitenizin yükselmesinde size yardımcı olacaktır. Türkiye'nin "NLP Teknikleri" ve   İzmir Hızlı Okuma Kursları  alanında en önemli uzmanı tarafınca dizayn edilmiş Anlayarak Hızlı Okuma kursu; sizi çok daha kısa sürede okuyup anlayabilen, kısıtlı olan vakitlerinizi istediklerinizi öğrenerek değerlendirmenize imkân veren, değişiklik ve gelişim konusunda daha istekli ve bunlara paralel olarak yasam kalitesi yükselmiş bir bireye dönüştürecektir. İzmir Hızlı Okuma Kursları,  kitap okumanın sizin için bir külfete dönüşmesinden kurtulun ve vaktinizi çok daha verimli kullanmayı öğrenin.


İzmir Anlayarak Hızlı Okuma Nasıl Öğreneceksiniz?


• Okuma gereksinimlerinizin belirlenmesi ve bu doğrultuda beklentilerinizin saptanması


• Dünya genelinde kabul edilmiş tekniklerle yaşamınıza ve çevrenize kalite katmak


• Kendiniz ve kişisel gelişiminiz için kazanan bir psikoloji oluşturun


• Okuma ile ilgili inanç ve kalplerinizi belirlemek ve bunları değiştirmeyi öğrenmek


İzmir Hızlı Okuma Kurslarını tam olarak ne için istediğinizi bilin ve bu gelişim süreci için kendinize değer verin, böylece gelişim süreciniz geliştirilebilir ve ölçülebilir olacaktır. Okuma ve anlama ile ilgili ihtiyaçlarınızı gözlemleyin, atacağınız adımlar ve izleyeceğiniz yol gereksinimlerinizi yansıtabilir.

İzmir Hızlı Okuma kursu süresince NLP teknikleri ve diğer motivasyon tekniklerinin uzmanlarımız tarafından ustaca kullanılmasıyla motivasyonunuzun üst düzeye çıkartılması ve negatif inanç kalplerinizin değiştirilmesinin tadını çıkartabilirsiniz.


İzmir Hızlı Okuma Kursları Neler Kazanacaksınız?


• Kitap okumak sizin için bir külfet ve süre kaybı olmaktan çıkabilir.


• Okuma konusundaki negatif inançlarınızın değişmesiyle okumaktan ve kendinize kıymet katmaktan zevk
alabilirsiniz.


• Kendini geliştirmenin, gereksiz zaman kayıplarının önüne geçmeye çalışmaktan daha keyifli bulunduğunu fark etmek.


Bir şeyler okurken beyninizin hayal kurmasının önüne geçerek, okuma etkinliğiniz  daha etkin daha verimli ve eğlenceli hale getirmek.

İzmir Hızlı Okuma Kurslarına Kimler Katılabilir?


Yoğun is temposundan dolay kendini geliştirmeye süre ayıramamaktan yakınan, kitap okuma ile ilgili gereken düzeyde olmadığını düşünen, sınavlarda soruları yetiştiremediğinden yakınan, yasam kalitesini arttırmak isteyen fakat nereden başlayacağı mevzusunda bir düşünce sahibi olmayan herkes için yarar sağlayacak bir deneyimdir.

Yoğun gidişatta çalışan üst düzey yöneticiler, müdürler, şirket çalışanları olun; sınavlara hazırlanan öğrenciler; yaşamına pozitif değer katmak isteyen herkes katılabilir. Anlama ve Okuma konusunda kendisini geliştirmek, kişisel gelişimine yatırım yapmak, vaktini daha etkin ve verimli kullanmak isteyen herkes için uygundur.

İzmir Anlayarak Hızlı Okuma Kursları  

* Kursun Adı : İzmir Anlayarak Hızlı Okuma Kursları  

* Eğitmen: Cemal KONDU.( Kişisel VE KURUMSAL Gelişim Uzmanı)

* Kursun Süresi: 24 saattir. 5 haftalık vakit diliminde programın tamamlanması uygundur. (Eğitimlerimiz  %25 teorik, %75 ergonomik uygulamalardan oluşmaktadır.)

* İzmir Anlayarak Hızlı Okuma Kursların da okuyucunun mevcut okuma alışkanlıklarını belirleyip, anlayarak okuma hızını en az 3- 5 kat köklü bir halde arttırmayı % 100 güvence Verilmektedir!

İzmir Anlayarak Hızlı Okuma Kursları
n temel amacı, anlama, dikkat, odaklanma, yoğunlaşma en  etkin şekilde gelişmeyi hedeflemektedir. Bu çalışmanın nihayetinde verimli ve etkili bir okuyucu olacağınızın garantisi verilmektedir.


Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır. 

Hızlı Okuma eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için:

İzmir  Hızlı Okuma Kursları için   0(232) 422 59 54 yâda 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Hızlı Okuma Kurslarını tıklayabilirsiniz.


İzmir Karşıyaka  Hızlı Okuma Kursları için 0(232) 369 50 81 - 0(532) 100 11 65 numarali telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir KarşıyakaHızlı Okuma Kurslarını tıklayabilirsiniz


Denizli   Hızlı Okuma Kursları   0 (258) 213 0 999-  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli Hızlı Okuma Kurslarını tıklayabilirsiniz.


Antalya Hızlı Okuma Kurslarıiçin 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya  Hızlı Okuma Kurslarını tıklayabilirsiniz.


Muğla Hızlı Okuma Kursları 0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Hızlı Okuma Kurslarını tıklayabilirsiniz.


Bu makale şu konularla ilgili olabilir : - - - -
İzmir Hızlı Okuma Kursları, Hızlı Okuma Kursları İzmir başlıklı 4325 kişi tarafından okundu ve kişi tarafından yorumlandı

Ayrıntılı Bilgi İçin Biz Sizi Arayalım

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Yorum Yazın